https://www.randofolk.no/Randofolk og campervan foran Trollveggen
Randofolk og campervan foran Trollveggen

Cabincampers- en smart løsning for randofolk

Cabincampers er et norsk bobil-utleiefirma som tilbyr skreddersydde campervans. En campervan åpner for å utforske Norges land med en unik mulighet til å kjøre og sove hvor som helst. Med en campervan kan randofolk kjøre helt til fjellets fot og ha ski-in og ski-out rett utenfor døren. Campervanene har fasilitetene randofolk har behov for på tur. Å ha en campervan når en skal på topptur er genialt


Skrevet av @tosprelske v/ Mari Finsen og Mats Berglund for Randofolk


Kontaktinformasjon: -Ensjøveien 3, 0655 Oslo tlf: 24 077 440
reservations@cabincampers.no

Første møte

Etter avtale troppet vi opp Ensjø i Oslo, som er et av Cabincampers tilholdssteder. Her ble vi møtt av en hyggelig og engasjert representant fra Cabincampers som oppdaterte oss på den campervanen som var best tilpasset våre behov, da vi skulle bo i vanen i kombinasjon med topptur på vinterstid i 3 døgn. Vi fikk innføring i praktisk bruk av vanen, samt en liten omvisning av helgens bolig. Det ble tilrettelagt for at vi skulle få en god opplevelse og at vi hadde alt nødvendig utstyr for en langhelg med topptur. Vi fikk et veldig positivt inntrykk av et serviceinnstilt firma som ønsket å tilrettelegge for oss! 

Campervanen foran Trollveggen 
Klungnes i Isfjorden, Romsdalen

Henting og levering av campervanen

Henting

Vi parkerte vår private bil på Cabincampers kundeparkering. Det var en god følelse å vite at vår egen bil stod trygt mens vi var på eventyr. Vanen var allerede fylt opp med både vann, gass og drivstoff. Vi pakket inn bagasjen og skiutstyret vårt, før vi kunne trille ut på vegen i retning fjell.

Levering

Det var veldig praktisk og enkelt å levere vanen. Vi ankom Oslo, vasket vanen, fylte opp drivstofftanken og forlot bilen i slik stand vi fikk den. Det var ikke personale tilstede ved avlevering, så etter avtale ryddet vi oss ut av bilen, la nøkkelen i Cabincampers egen postkasse og forlot bilen på parkeringsplassen der vi plukket den opp. Veldig enkelt, rett og slett!

Opplevelsen av en campervan for randofolk

Likt for alle Cabincampers vaner er at de har ubegrenset kjørelengde, oppvarmingsmulighet, er nybygde og isolerte. I tillegg har alle vanene dobbeltseng, sengetøy, takvifte, utstyrt kjøkken, gassovn, solcellepanel, USB og EL-uttak. En kan også få med campingstoler- og bord, samt en snerten liten grill. 

Vi testet Cambincamperen «Amundsen». Selve kjøreopplevelsen var god og vi satt godt i 3-seteren foran i bilen. Her kunne vi fint sitte i mange mil da vi hadde det både komfortabelt og oversiktlig på vegen. Campervanen var også utstyrt med hjulkjettinger så ferden opp snødekte fjellveger trengte vi ikke å bekymre oss for.Siden randofolk har med seg en del klær og utstyr pluss ski, er en avhengig av praktisk og stor nok oppbevaringsplass. Dette ble overhode ikke en hindring, da vanen hadde veldig stor og lang plass under sengen, samt oppbevaringsplass i egne skap, kurver og hyller inne i vanen. Her fikk vi plass til alt utstyret vårt og den gode plassen gjorde at vi enkelt kunne holde ordning i sysakene. En kan også gå inn i vanen fra både bakside og langside, noe som gjorde at vi enkelt kunne nå sakene våre uten å være i vegen for hverandre.

Vanen var vinterisolert og hadde oppvarmingsvifte montert. Dette gjorde at vi aldri hadde kald van og kunne holde oss varme både på natten og etter en lang dag i fjellet. Det gjorde det også veldig enkelt og praktisk å tørke vått tøy og henge opp fellene for lufting.

Vel tilbake i vanen etter tur og med både feller og klær på tørk, var det dags for å fylle på energilagrene. Med en brukervennlig pumpeinstallasjon på vannkranen, kjøleboks og to gassblusser kunne vi enkelt tilberede den velkjente turtacoen og nyte middagen på vanens praktiske og justerbare spisebord. Alle måltider var både praktisk og gjennomførbart å tilberede på det fullt utstyrte kjøkkenet. 

Etter middag var det lett å gjøre om sofa og spisebord til en stor og komfortabel seng. Det var bare å montere om bord til seng før vi kunne krype til køys under dynene, som forøvrig hadde god plass selv da installasjonen stod i bord- og stol-modus. Vi sov som to steiner og det stod ikke på komforten gjennom natten.

Totalopplevelsen

Vi sitter igjen med en opplevelse av at å bo i campervan på topptur var helt supert! Med minner om en veldig fin helg med en ny form for bolig, er vi helt sikre på at dette kommer vi til å gjøre igjen. Cabincampers kan anbefales på det varmeste, både for deres serviceinnstilling og deres veldig praktiske campervan som gjorde at vi randofolk hadde alt vi trengte for en fantastisk tur til fjells.Artikler