https://www.randofolk.no/

Fjellcamp i september

Bli med på septembertur til “hikers paradise” i Vesterålen. Bo i autentiske rorbuer,  spis to-retters middag på det gamle trandamperiet og gå guidede turer i fjellet. 


Skrevet av Vesterålen Rorbuer - annonsør


Dato:
Tors. 15. september - søn. 18. september 2022

Pris 4900.-

Hvem passer turen for:

Turen passer for alle som ønsker å oppleve den fantastiske naturen i Vesterålen. Vi starter turene på nivå med havet, og tar høydemeter for hvert skritt. Fellesturene er tilrettelagt for de fleste nivåer.

Gjennomføring

Ankomst Bø i Vesterålen torsdag, med felles middag og informasjon. Fredag og lørdag spiser vi felles frokost, og smører med matpakke. Vi bruker egen erfaring og lokalkunnskap for å finne best mulig terreng ut fra vær og vind, sikkerhet kommer alltid først.

Etter toppturene blir det afterhike og hygge ved brygga utenfor Damperiet restaurant. På kvelden serveres deilig toretters middag. Lørdagen avsluttes med en velfortjent fest. Søndag forsøker vi oss på en kortere topptur til fots om været tillater det, eventuelt tur langs den vakre kyststien. Innkvartering i koselige rorbuer hvor vi bor som fiskerne har gjort i hundrevis av år.Påmelding: Mail til vesteralenrorbuer@gmail.com eller på telefon 952 34 229.Artikler