Luster Fjordhytter – fjord og fjell i hjertet av Sogn

Luster Fjordhytter er et overnattingsted som ligger rett ved fjorden midt mellom Sognefjellet, Jostedalen og Sogndalsdalen noe som gir de beste muligheter for å skape unike opplevelser både på ski, sykkel, klatring, fjordaktivitet og fjellvandring. 


Skrevet av Luster Fjordhytter


Hyttene eies og driftes av Øystein Magnus som flyttet hit for disse fjellene og fjorden. Første skitur med vennegjengen i 2015 gav en fantastisk opplevelse av Sogn. Nettopp denne følelsen av turglede, vennskap og friluftsliv er det «alt» handler om her. 

Fra hyttene kan du ta dagsutflukter i alle retninger, nyte fjord- og fjellnaturen, studere kulturminne, gå til bre og topper, bade i fjorden eller i moderne badeanlegg og bare slappe av uten stress og mas. I tunet er det svært stor lokalkunnskap om turmulighetene i området, så om du trenger tips eller inspirasjon, er vi alltid tilgjengelige. 

Når turen er over, kan en tørke utstyr i eget tørkerom, ta en tur ut på fjorden eller nyte resten av dagen i fjæra med fantastiske Lustrafjorden foran seg. 

Vi elsker dette området og ønsker at resten av verden skal få oppleve det.  

Kom deg litt vekk fra storbyen, senk skuldrene og slapp av. 

Det unike med Luster er at du kan du få oppleve fjell Norge i alle former, fra fotturer med familien i praktfulle dalfører, toppturer i den tørreste Jostedalsbre-produserte puddersnøen, til tinderangling på de spisseste fjell i Hurrungane, for så nyte Sognefjorden til det fulle - enten dyppe tærne i fjorden, fyre et bål i strandkanten, grille på kullgrillene, fiske, ta en tur ut fjorden på et av våre SUP-brett eller i kano, kajakk og robåt.

Vi har også et selskapslokale/kurslokale for inntil 50 gjester hvor en kan arrangere kurs eller større selskaper for familie og venner.


Omgivelse til Luster Fjordhytter er et perfekt sted for avslapping, og logge av en stund. 

Du er hjertelig velkommen.
Luster Fjordhytter  - Tlf: (+47) 48008374 - www.luster-fjordhytter.com
BaseCamp