https://www.randofolk.no/

Sol, fjell og sjø.

Der har du ingrediensene på Randonee-Campen til Vesterålen Rorbuer 


Skrevet av Vesterålen Rorbuer


På en og samme dag var vi på tinder som minner om de flotteste steder i Alpene, vi badet på strender som minner om Hawaii, vi spiste ferske delikatesser fra havet, og vi overnattet på noen fantastiske rorbuer i vannkanten. Denne Randonee-campen hadde venteliste, og vi kan forstå hvorfor - her fikk vi mye inn i en og samme pakke. I fire dager bodde vi sammen og gikk toppturer i Vesterålens alpine tinder.

Vi bodde sammen fordelt på 6 rorbuer, og spiste alle måltider på det gamle trandamperiet som er gjort om til en koselige brygge-restaurant. Fiskebrygga ligger rett ved siden av, slik at breiflabben, kveita og torsken som stod på menyen hadde kort reisevei.

Alle dager startet med en sunn og variert frokost med smøring av matpakker, før vi reiste avgårde til dagens turmål. Vi gikk på ulike topper i Vesterålen i tre dager, og fikk en rolig tur på beina den fjerde dagen - siden folk var litt slitne etter lang afterski og bankett dagen i forveien.

Da vi kom tilbake fra turene flyttet vi musikken ut på brygga, og hoppet i sjøen (ihvertfall de tøffeste). Etter afterski var det rom for to-retters middag, og runder rundt bordet på hvilke opplevelser dagen hadde gitt. I løpet av denne helgen solgte vi de fleste av neste års plasser, som kommer i mars 2023.

Mange av gjestene ønsker å se mer av Vesterålen også uten snø, så vi bestemte oss for å lage en fjellcamp den 15 - 18 september 2023. Da blir det egen kokk og flere guider med på turen, så får de som liker aktivitet og en av norges flotteste landsdeler slenge seg med.

Om man ikke ønsker å være med på fellestur så er det mulig å booke rorbuer og reise på egenhånd også. Ta kontakt for gode tilbud.Events