Spiterstulen byr på muligheter

Spiterstulen Turisthytte (1111 moh) i Jotunheimen ligger omkranset av mange av Norges høyeste topper. Siden midten av 1800-tallet har det vært guiding av gjester til bl.a. Galdhøpiggen og breer rundt Spiterstulen. 


Skrevet av Spiterstulen Bre- og Fjellføring


Siden midten av 1800-tallet har det vært guiding av gjester til bl.a. Galdhøpiggen og breer rundt Spiterstulen. Vi i Spiterstulen Bre- og Fjellføring bærer denne tradisjonen fortsatt, og tilbyr bre- og toppturer sommer som vinter. Spiterstulen er vår hovedbase for turstart, men vi tar gjerne en tur i omkringliggende områder også.

I vintersesongen

-arrangerer vi turer under topptur-helgene Påskesus (palmehelga) og Galdhøpiggen Randonnée (slutten av april) i tillegg til gjennom hele påskeuka. Da er turer til Eventyrisen, Galdhøpiggen, Bukkeholstindane, Leirhøe, Styggehøe mm herlige turalternativer. I sommersesongen arrangerer vi tinderangling under Tinderodeo (starten av juli) i tillegg til daglige turer til Eventyrisen og Galdhøpiggen via Svellnosbreen gjennom sommerferien. Dessuten er du mer enn velkommen til å sende oss en mail om du vil booke tur med oss utover disse turtilbudene.


Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for oppdateringer fra Spiterstulen og våre aktiviteter.guidekurs