Topptur, vannski og brilleskille på Spiterstulen

Topptur, vannski og brilleskille på Spiterstulen

Vi ser tilbake til en super topptursesong på Spiterstulen. 1. mai stenger Spiterstulen, men åpner igjen allerede 3. juni. Vi gjengir en av våre gjester: Når man går så høyt kan været skifte fort. Derfor er det veldig trygt å gå i gruppe med egen fører. I tillegg er det veldig sosial og hyggelig å bli kjent med nye mennesker.


Skrevet av Spiterstulen Bre- og Fjellføring - Foto: Guro Asdøl Midtmageli


Påskesus
8.-11. april ble Påskesus arrangert, en toppturfestival for studenter og unge voksne. Tidvis mye vind, snøføyk og høy skredfare (faregrad 3) la en demper på hvilke turer som var mulig. Men med 60 turglade gjester, boller fra Bakeriet i Lom, vafler fra Extra og lun Spiterstulen-stemning ble det en kjempebra helg.

Galdhøpiggen Randonée
21.-24. april gikk toppturfestivalen Galdhøpiggen Randonée av stabelen på Spiterstulen. 60+ gjester var med på turer til bl.a. Galdhøpiggen, Eventyrisen, Hellstugutindene og Bukkeholstindene. I tillegg ble det i tradisjon tro vannski på badedammen ved Svellnosbreen. Været var helt upåklagelig, og afterski i solveggen var en selvfølge.

Vi ønsker å takke samtlige gjester, Spiterstulen og Oslo Sportslager for en fantastisk helg.

Kommende aktiviteter på Spiterstulen
Spiterstulen åpner for sommersesongen 3. juni, og da vil det være mulig å bestige Galdhøpiggen slik det ble gjort første gang i 1850. I slutten av juni arrangerer vi Tinderodeo, en toppturfestival der vi bestiger flere av de spektakulære toppene rundt Spiterstulen. Kronjuvelene av turene er Hellstuguryggen, Urdadalsryggen og Tverråryggen som er luftige og stilige ryggtraverser. I tillegg pleier vi å ta turer til Store Memurutind, Galdhøpiggen via Svellnosbreen, Styggehøe og klassikeren Eventyrisen. Mer info om Tinderodeo kommer i våre kanaler på Facebook og Instagram

Fra 19. juni og til midten av august arrangerer vi daglige turer til Eventyrisen og Galdhøpiggen via Svellnosbreen. Turen til Eventyrisen har aldersgrense 7 år og passer for folk i alle aldre som vil være med å utforske og oppleve en av Norges vakreste breer. Å bestige Galdhøpiggen via Svellnosbreen er kanskje den mest spektakulære måten å bestige Galdhøpiggen på, og innebærer vandring i frodig landskap, brevandring, klyving og Norges beste utsikt om været spiller på lag.

Følg med i våre kanaler utover høsten for info om neste års topptursesong.

Booking til våre turer (sommer og vinter) gjøres herEvents