https://www.randofolk.no/

Topptur-weekend i vakre Hardanger!

Bli med oss på en topptur-weekend i Hardanger med skikjøring fra fjell til fjord med lokal mat og drikke i godt selskap! 2 dager med topptur og 2 netter på hotell med helpensjon.

Hardanger har typisk vestlandsvinter med mye nedbør som gir snørike vintre i fjellet, noe som gir en lang og flott skisesong med mange spennende toppturer med flott utsikt. Dette er turen for deg som er glad i topptur, nydelig kortreist mat og sterke naturopplevelser! 


Skrevet av Hardangefjord Adventure


Datoer i 2022

4.-6. Februar 
18-20. Februar 

11-13. Mars 
25-27. Mars 

22-22. April 

Velkommen til Hardangerfjorden med vakre fjorder og fjell, og sjarmerende Øystese!

Vi bor på Hardangerfjord hotell i Øystese fredag til søndag. Her åpner Hardangerfjorden seg virkelig opp og gir deg en flott panoramautsikt til fjord, fjell og isbreen Folgefonna. Øystese er et vakkert lite tettsted med handel, restauranter, bowlinghall, nydelig sandstrand, brygger, hotell og flere kafèer. 

Hardanger har en lokal mat- og drikkekultur med lange tradisjoner. Hardangerfjord hotell serverer tradisjonelle og moderne retter basert på nydelig kortreist mat laget av helt ferske, lokale råvarer.Fredag

Hardangerfjord hotell ligger midt i sentrum og har parkering med mulighet for lading av el-bil. Etter innsjekk kan du nyte utsikten mot Hardangerfjorden og ta deg et gratis bad i Hardangerbadet som ligger knyttet til hotellet. Alle deltakere møtes til felles 2-retters middag på kvelden i restaurant Glime på hotellet med påfølgende informasjonsmøte.

Lørdag

Første dag med skikjøring! Frokost på hotellet og smøring av niste før vi går i RIB-båt  for å bli transportert til Tjoflot lenger inne i Hardangerfjorden for å gå til den markante toppen Oksen på Oksenhalvøya. Denne er kjent for å ha noe av den beste utsikten som finnes i Hardanger ragende 1241 moh. Denne turen har ca. 1000 vertikale høydemeter i stigning, tar 5-6 timer  og har vanskelighetsgrad 4 på vår skala til 5. På toppen nytes panoramautsikten over fire fjordarmer og “hele” Hardanger før en morsom nedkjøring i bratt terreng. Vel nede igjen på Tjoflot ved fjorden blir dere fraktet tilbake til Øystese i RIB-båt.


Etter en lang dag ute på tur er det dags for å god dusj og 3-retters middag i restaurant Glime, avsluttet med sidersmaking.Søndag

Siste dag med skikjøring! Frokost på hotellet, smøring av niste og utsjekk før kjører sammen til turstart for Torefjell, en av de lokale toppene i kort avstand fra Øystese. Denne turen har cirka 700 vertikale høydemeter i stigning, tar cirka 4 timer og har vanskelighetsgrad 3 på vår skala til 5. På toppen er det flott utsikt over Hardangerfjorden og fjellene i området. Toppen gir variert og artig nedkjøring!

OBS! Maks 12 gjester!

Hardangerfjord hotell

Inkludert:

2 x Overnatting
2 x felles middag
2 x frukost
2 x smørelunsj

Sidersmaking
RIB-transport topptur
Guidet topptur til Oksen
Guidet topptur til Torefjell
RIB-tur 

Ikke inkludert:

Transport til/frå Øystese i Hardanger
Drikke til maten
Transport til topptur sundagen


Datoer i 2022

4.-6. og  18-20. Februar 

11-13. og  25-27. Mars 

22-22. April 

 
Klikk på bilde under for priser, booking og tilgjengelighet Du får 10% rabatt om du bruker rabattkoden "RANDOFOLK"

koden "randofolk" legges inn på slutten av bestilling under "promo code"

Klikk på bilde for mer informasjon


Artikler