https://www.randofolk.no/

Opplev påsken på Nes Gard!

Nes Gard er en gammel fruktgård som ble bygd om til et hotell for snart 20 år siden. Vi har 20 rom og plass til ca. 40 stykker. 


Nes Gard


Nes Gard

Gjennom skisesongen omtaler vi ofte Nes Gard som en «basecamp». En basecamp for utgangspunkt for flotte turer i alle retninger. 

Langs Lustrafjorden

Med sin beliggenhet langs Lustrafjorden kan man nå både Jostedalen, Sogndalsdalen, Fjærland, Turtagrø og Sognefjellet innenfor en times kjøring. Uansett vær, vind og snøforhold så vil man da alltid finne noe som passer den aktuelle dagen. Det fine med å være på Nes i påsken er at det fremdeles er vinter i fjellet samtidig som du kan nyte våren nede på gården etter skiturene. 

Afterski på brygga

Man kan finne alt fra pudder og tørrsnø i nordøst til påskeslush i sørvest. Etter tur arrangerer vi afterski på brygga. Her er både badstue og badestamp varm. 


Så lenge du tar med skiutstyr
så sørger vi for resten.


Det er også bygget en ny bar i naustet i vinter så om været ikke er helt på topp kan man kose seg inne i baren. 

Vin i grisefjøset.

Nyt vår frokost før skitur og 3 retters middag på kvelden. Det er også mulighet for å smøre med seg niste og fylle opp termosen til tur. Etter middag kan man kose seg med et glass i vinbaren i det gamle grisefjøset. Det er også mulighet for å melde seg på guidede turer gjennom påsken. Vi bestemmer gjerne turen kvelden før for å finne den perfekte turen utfra vær, vind og føreforhold.

Niste og termos

Nyt vår frokost før skitur og 3 retters middag på kvelden. Det er også mulighet for å smøre med seg niste og fylle opp termosen til tur.

Randofolk rabatt

Ved å bruke koden «Randofolk» når du bestiller minst 3 dagers opphold så vil du få 15 % rabatt.BaseCamp