Opplev Rekkedal Gjestehus

Opplev Rekkedal Gjestehus

En reise gjennom generasjoner og lokal smak


RF I Rekkedal Gjestehus


Rekkedal Gjestehus, idyllisk plassert bare noen minutter fra den majestetiske Hjørundfjorden, inviterer deg til en autentisk opplevelse av norsk kultur og natur.

Denne familiegården, som har en rik historie, imponerer ikke bare med sin vakre beliggenhet, men også med sine sjarmerende bygninger og deilige lokale retter. Det er nå den 20. generasjonen som driver gården, og de ønsker deg velkommen til et uforglemmelig opphold.

Vertene deler gjerne historien om gården og tar deg med på en omvisning i de ulike husene før du slår deg ned ved bordet inne for å nyte varmen fra grua.

Sunnmørsalpene

Etter en eventyrlig tur i de omkringliggende Sunnmørsalpene, kan du velge å kjøre til det vakre gårdsområdet selv, eller la deg hente av minibussen deres. Ved ankomst blir du hjertelig møtt ute ved bålpannen med et glass musserende vin eller deres egen hylleblomstsaft. 

På Rekkedal Gjestehus står lokal mat i sentrum av opplevelsen. Maten som serveres, blir enten laget på gården selv eller hentet fra nærliggende lokale leverandører, noe som garanterer deg mat av ypperste kvalitet.

Innbyr til utforskning.

Gårdens tun er omgitt av majestetiske fjell, og det er ikke uvanlig å kunne planlegge neste dags fjelltur mens du nyter atmosfæren. Topper som Grøtdalstidene, Dalegubben, Skårasalen, Kolåstinden, Slogen, og Blæja er alle innen kort avstand, og naturen rundt innbyr til utforskning.

Fire-retters middag

Hver lørdag fra 9. mars til 20. april kan du glede deg over en fire-retters middag med velkomst utendørs klokken 19.30. Bestilling må skje innen klokken 19.00 dagen før. Prisen for velkomst, fire-retters middag og vinpakke er kr 1260 per person.

Drivarane Tov og Karen

Spesialmeny og arrangement

For de som ønsker å besøke gården på andre dager i uken, skreddersyr Rekkedal Gjestehus gjerne en spesialmeny og arrangement for din gruppe. Ta kontakt, og sammen finner dere det som passer perfekt for dere. Rekkedal Gjestehus er ikke bare et sted å bo, men en mulighet til å fordype seg i lokale tradisjoner, utforske storslått natur og nyte kulinariske opplevelser som vil gi deg minner for livet.

"Når eit måltid er mykje meir enn å verte mett." 

Email: post@rekkedalgjestehus.no
Mobil nr: 908 95 056 BaseCamp