Tyinstølen er igjen åpen.

Etter en lengere tid med stengte dører åpnet Tyinstølen igjen dørene i oktober med Michelle & Jo som nye drivere. Tyinstølen ligger bra til med gode toppturmuligheter i umiddelbar nærhet.


Red.


Tyinstølen Turisthytte ligger langs FV53 mellom Tyin og Årdal, på kanten mellom Skarvheimen og Jotunheimen. 

Rett ut fra parkeringsplassen begynner stien til blant annet Tyinstølsnøse og Galden, 2 svært populære topper vinter som sommer. Eidsbugarden og Fondsbu som arrangerer blant annet Vinjerock, er rett i nærheten, sammen med Koldedalen, Falketind, Utladalen, Vettifossen og Tindevegen. Gamle Lærdalsøyri er også verdt et besøk!

Tyinstølen satser på å ha åpent hver helg, og noe utvidet rundt skoleferier og langhelger med servering (alle rettigheter).

Michelle og Jo tilbyr også dusjmuligheter for dagsturister, og sørger for brøytet parkering, løypekjøring på vannet og i fjellet samt har hytteutleie hele året. Det er ofte snø helt til juni, perfekt for slush-kjøring i langhelgene i mai.

De nye driverne forteller også at de serverer til vanlig enkle retter til lunsj, hjemmebakte boller og vafler! I høysesongen er det mulighet for middag. De tar også i mot grupper, og firmaer som ønsker en opplevelse med nydelig utsikt og gode aktiviteter. Her finnes også gratis WI-FI til gjester som vil ha behov for det.
BaseCamp