Den gamle damen er tilbake på Svalbard!

4 dager med Ski & Sail og MS Nordstjernen er klar til å ta oss med ut på nye eventyr

Dato: 11 - 14 Mai


Randofolk I Foto: Kristin F. Olsen og Einar Jenssen


Nivå spør du? Fra nybegynner til ekspert

Endelig er denne vakre gamle damen tilbake på Svabard og klar til å ta oss med ut på nye eventyr! Vi seiler langs vestkysten av Spitsbergen med kurs mot det beste været og de mest urørte linjene! 

MS Nordstjernen

Skipet ble bygget til Hurtigrutens Kystflåte i 1956, og omfattende modernisert i 2000 for eksklusiv seiling i Arktis. I dag tar hun oppdagelsesreisende og eventyrere med i farvannet rundt Spitsbergen. Til tross for moderniseringen har hun fortsatt nostalgien til et gammelt atlanterhavsskip. Skipet har blitt vakkert restaurert med ny messing, klassisk treinteriør og all hennes originale kunst. Ute på dekk kommer du ekstra tett på den uberørte naturen i Arktis, og med tak over store deler av dekkområdene kan du være utendørs selv i dårlig vær.

Programmet dag for dag og med 3 hele dager på ski 

Dag 1

Innsjekk på skipet fra kl 15:00 etter at norgesflyet har landet. Når alle har kommet seg om bord legger vi fra kai og seiler ut av Isfjorden og sivilisasjonen. Et par timer senere er mobildekningen borte, og det er NÅ den kjekke delen begynner!

Dag 2-3

Vi reiser langs vestkysten av Spitsbergen, på jakt etter best mulige forhold for dagens turer. Etter å sett på vær og vindforhold går vi ut på ski i små grupper, 6 gjester per guide og vi deler også gruppene etter ferdigheter fra nybegynner til erfaren slik at alle skal få mest mulig ut av dagen uansett hvilket nivå man er på.

Vi bestemmer hvor vi skal dra fra dag til dag, basert på vær- og snøforhold. Vi er i daglig kontakt med den lokale meteorologen for å få siste værmelding. Etter en perfekt dag i fjellet sklir du ned til levende musikk og/eller vår DJ som pumper ut stemningsfylte afterskilåter, og dermed kan du fint lande på dekk eller i loungen med en kald en. Noen timer senere setter vi oss til bords og spiser en fantastisk middag før dagen og kvelden avrundes med dagens tale fra «far i familien» - Thomas Hukken – og her deles det meste.

Dag 4:

Vi våkner og spiser en god frokost før vi utforsker Isfjorden. Etter nok en perfekt dag på ski spiser vi middag ombord på MS Nordstjernen før vi sjekker ut på kvelden. I løpet av disse dagene har du fått nye venner og minner for livet!

Vi anbefaler deg å bli en dag eller to i Longyearbyen, og utforske byen, lokale butikker og restauranter.


Pris fra: 19 490.- som Inkluderer 3 hele dager på ski. 

Helpensjon (frokost, lunsj og middag)

Meget erfaren kaptein og polarkokk
Sengetøy og håndklær
Isbjørnvakter for landing på land
Ekspedisjonsledelse og guider 
 

Ikke inkludert:

Fly til/fra Longyearbyen
Drikke og alkohol (Vann, te og kaffe en inkludert)
Personlig reiseforsikring 

Randofolk tilbud!

For dere som "henger" med Randofolk får ved bruk av rabattkoden "randofolk20" hele 20%  ( - 3 988 .- ) på denne fantastiske turen.
Events