NAC med ny topptursatsing

NAC med ny topptursatsing

Nå lanserer NAC tre vinterprodukter for 2024


Norwegian Adventure Company


NAC

Opplevelseselskapet NAC (Norwegian Adventure Company) har utvidet det strategiske nedslagsfeltet for sine operasjoner med satsing på Kyst-Norge, nå lanseres tre vinterprodukter for 2024 i henholdsvis Sognefjorden, Sommarøy og Svolvær

Naturlig videreutvikling

Vi har lenge ønsket å utvide nedslagsfeltet for våre topptur-operasjoner, og nå er tiden inne, sier medeier og styreleder i NAC, Fredrik Geelmuyden. NAC endret i 2022 selskapets strategi til å levere opplevelser langs hele Kyst-Norge opp til Svalbard. På den måten har selskapets posisjon som lokal DMC og nasjonal incomingaktør styrket seg. - Satsing på vinteropplevelser ulike steder langs Kyst-Norge er en naturlig videreutvikling, og vi har en rekke andre opplevelsesprodukter i støpeskjeen, sier Geelmuyden.

Fredrik Geelmuyden

Sognefjorden, Sommarøy og Svolvær

Det arktiske nord og Kyst-Norge er det mest særegne Norge har å by på, og Sognefjorden, Sommarøy i Troms og Svolvær i Lofoten, er tre unike toppturdestinasjoner, sier Geelmuyden. 

I tillegg har NAC utviklet toppturseilasen Arctic Haute Route, og leverer skreddersydde skiopplevelser for bedriftsgrupper og privatpersoner i Lyngen, Svalbard, Sunnmøre og i Romsdalen i 2024. - Vi er i ferd med og bredde oss ut som et resultat av endret fokus og strategi, og dette skjer i nært samarbeid med lokale aktører på de ulike destinasjonene, opplyser Geelmuyden som selv er lidenskapelig opptatt av skikjøring.

Attraktivt nasjonalt og internasjonalt

Han tilføyer at det man internasjonalt kaller Adventure Tourism er et av de raskest voksende segmentene innen det globale reiselivet, og at NACs fokus på bærekraftige, aktive naturopplevelser i kombinasjon med kulinariske- og kulturopplevelser oppfattes som svært attraktivt internasjonalt.

Vi har det siste året hatt en styrket satsing i utenlandsmarkedene, og ser som et resultat at vi nå får et økende antall henvendelser fra utlandet, og det er gledelig. Jeg har stor tro på at de nye skiopplevelsene i Sognefjorden, Lofoten og Troms vil være svært interessant forutenlandske gjester, men også nordmenn, som kjenner på at kronen har svekket seg betydelig, bør la seg lokke til å legge alpeturen til Norge i 2024 sesongen, avslutter Fredrik Geelmuyden.


Fakta om NAC 

NAC (Norwegian Adventure Company) er en opplevelse- og Explorer cruiseselskap som tilbyr bærekraftige opplevelser i Nordområdene til Svalbard og Kyst-Norge. 

NAC er en lokal DMC og nasjonal incoming.

Selskapet skreddersyr opplevelser, konferanser og workshops for bedrifter, private grupper, og individuelle reisende, nasjonalt og internasjonalt. 

8 ansatte fordelt på kontorer i Svolvær og Oslo.  

NAC utvikler helhetlige opplevelser som kombinerer; spektakulær natur, unike destinasjoner, skreddersydde sesongaktiviteter, lokal kultur og kulinariske opplevelser. 

NAC har utviklet toppturseilasen Arctic Haute Route som går mellom Lofoten og Tromsø via Andørja og Senja og kystcruiset Lofoten Coastal Cruise, samt matkonseptet Arctic Adventure Cuisine i samarbeid med Gunnar Hvarnes.

Her kan lese mer om toppturopplevelsene i Sognefjorden , Lofoten og Troms/ SommarøyEvents