Toppturfestivalen The Lofoten Experience

Toppturfestivalen The Lofoten Experience

Toppturfestivalen The Lofoten Experience 4 - 7 April, består av det aller beste Lofoten har by på gjennom en helt unik langhelg. Du får oppleve magiske fjelltopper, fantastisk skikjøring, nydelige sandstrender, lofotfiske, god mat, afterski og livemusikk. 


North Atlantic Adventures


Base for festivalen er på Camp Skårungan, som ligger like utenfor det ikoniske fiskeværet Kabelvåg.
Her har vi et optimalt utgangspunkt for både toppturer, skreifiske, avslapping, felleskap, alenetid, god mat og drikke. Festivalcampen ligger helt i fjæresteinene, med utsikt mot de spektakulære fjellene, som omkranser Lofoten.

4 April – 7 april

Festivalen går fra Torsdag 4 April – 7 april og gir deg 3 dager på topptur med Guide i smågrupper ( maks 6 personer pr gruppe) tilpasset ditt ferdighetsnivå. I tillegg til toppturer og skikjøring får du være med ut på havet og smake på Lofotfiske, fri tilgang til Lofotens mest spektaklulære utendørs SPA gjennom hele helgen og en rekke sosial kveldsarrangementer. Alt inkludert til prisen!

I tillegg til toppturer og skikjøring får du være med ut på havet og smake på Lofotfiske, fri tilgang til Lofotens mest spektaklulære utendørs SPA gjennom hele helgen og en rekke sosial kveldsarrangementer. Alt inkludert til prisen!

Skårungan består av sjarmerende hotell og oppgraderte rorbuer, med alle nødvendige fasiliteter. Her finner du altertativer fra budget hytter til helt nye superior rorbuer! 

Festivalen en en «all inclusive» festival og inkluderer følgende:

3 dager på topptur med Guider fra Nord Norsk Klatreskole

3 Netter på Camp Skårunger

All måltider 

Frokost, Nistepakke/Lunch, Varmt afterski måltid, Middag (torsdag, fredag og lørdag). Drikke er ikke inkludert

Båttur og Skreifiske

Fri bruk av utendørs spa (boblebad og badstue

Henting og levering på flyplass   (Svolvær Lufthavn)

Med andre ord, du blir tar vare på fra du ankommer flyplassen til avreise. Det eneste du trenger å tenke på en å nyte opplevelsen av alt Lofoten har å by på! 

 Fremdeles usikker, les hva tidligere gjester sier om turen:

Maria Flaate

“Mange nivå over andre turer jeg har vært på (og jeg har vært på mange turer) ! Fra første møte med reiseledere, til måltider og afterski, alt i stjerneklasse. Dere har på forhånd tenkt på ting vi ikke visste vi ønsker oss på en skihelg! “

Helen Todal

“Kanonbra fra ende til annen!!! For en energi og en gjestfrihet dere bød på. Dere sørget for at alle koste seg. Jeg er så imponert! Jeg smiler enda“

Mette Domaas

“Magisk helg – utrolig proft opplegg! Kosa meg glugg. Må være Norges beste toppturfestival“

Ørjan Andersen

“En fantastisk opplevelse i Norges fineste natur. Arrangøren klarte å skape en herlig ramme rundt hele arrangementet med gode turer til fantastiske topper. Gruppene ble satt sammen slik at alle fikk mye ut av turene og nedkjøringene. Når vi ikke var på tur hadde arrangøren planlagt grilling på stranden, skreifiske, afterski i Klatrekafeen og fantastiske måltider, alt dette sammen med nydelige mennesker som bare smiler gjorde dette til den beste festivalen jeg noen gang har vert på, anbefales på det sterkeste. “Events