Opplev en Unik Toppturhelg med Øyhopping rundt Sommarøy

Opplev en Unik Toppturhelg med Øyhopping rundt Sommarøy

Når du tenker på toppturer, er det sannsynligvis de majestetiske alpene som kommer til sinnet. Men hva med å endre perspektivet ditt og utforske de arktiske farvannene og fjellene? 


Red. I Foto: NAC I partnerinnhold


Norwegian Adventure Company

Velkommen til en annerledes toppturhelg 11.-14. april, hvor vi inviterer deg til vakre Sommarøy utenfor Tromsø, hvor skikjøring fra fjell til fjære venter, kombinert med spennende øyhopping i de omkringliggende farvannene.

På denne unike toppturhelgen vil deltakerne få oppleve den utrolige naturen og det varierte terrenget i områdene rundt Kvaløya, Ersfjorden og Senja.

Øyhopping

Med Sommarøy Arctic Hotel som base, plassert ved havgapet, blir det en perfekt kombinasjon av komfort og natur. Enten du er en erfaren skikjører eller en nybegynner, er det noe for alle på denne turen. Vi tilbyr tilpassede opplevelser ledet av våre sertifiserte guider fra Norwegian Adventure Guides.

Øyhopping blir en integrert del av opplevelsen, hvor du vil få muligheten til å utforske de idylliske øyene som punkterer det nordlige norske landskapet. Tenk deg å cruise mellom øyene, nyte den friske sjøluften og ta inn synet av majestetiske fjell som møter havet. Det er en opplevelse som vil gi deg minner for livet.

Vennegjeng eller kollegaen

Enten du reiser alene, med partneren din, en vennegjeng eller kollegaene dine, vil du finne en varm velkomst og en inkluderende atmosfære. Toppturhelgen er ikke bare en mulighet til å utforske naturen, men også til å knytte bånd med andre likesinnede eventyrere.

For de som ikke har eget utstyr, tilbyr vi skiutleie, slik at du kan delta uten å bekymre deg for logistikken. Alt du trenger å gjøre er å være til stede og nyte opplevelsen fullt ut.
guidekurs