• Annonsèr dine turer og kurs hos Randofolk. Eller send inn dine kurs for oppføring i vår kalender.

  Dette gjør du for kalenderoppføring kostnadsfritt:

  1.  Fyll ut skjemaets felter ( skjema til høyre på pc, eller i bunnen på mobil)
  2. Legg til en beskrivelse av hva dere gjør og gjennomfører. Har dere flere kurs i samme mnd så samles datoene i en sending F. eks 03.01.2023 - 28.01.2023, datoene kan listes opp i beskrivelsen. Send ny for ny mnd.
  3. Sett inn link til egen nettside (Facebook side)
  4. legg til bilde du har på din pc eller mobil , dra bilde over i ruten fra din pc eller klikk i ruten og last opp. 
  Optimalt format er 1000 x 800 pix i bredde x høyde. Bildefiltype: kun JPG eller PNG.  PDF eller andre filtyper blir ikke lastet opp.
  5. Send inn for godkjenning.

  Annonse plass:
  6.  Vi håper dere også ønsker annonseplass, huk i såfall av for det ved innsendingsknappen i bunnen, og fyll inn separat felt for faktura-email i skjemaet. Ønsker du annet innhold i annonsen sender du inn en gang til.

  🔶Du har to annonseplasser til rådighet, f. eks en for dine toppturkurs og en for skredkurs-programmet deres. Send inn bestilllingen to ganger. Du betaler kun for en.

  Annonsen vises under fanen Guide & Kurs som Randofolk vil distribuere til våre medlemmer og følgere.


  Års pris 3 490.- eks mva som inkluderer at du kan bytte budskap når det passer ved å sende inn en ny bestilling/annonse.

  Vi ønsker å bidra til at alle som skal på tur eller aktivitet, skal være trygge og derfor gjør vi det lettere for turfolk og finne innhold om dere.

  Innhold om dere som annonserer.
  Vi gjør gjerne en presentasjon av det dere gjør i egen sak for publisering på Randofolk.no. Send bakgrunns- info og bilder til morten@basic.no

  Guide & Kurs hos Randofolk kan benyttes av sertifiserte guider, fjellførere og arrangører som har sertifisert personell for aktiviteten som annonseres, sommer og vinter.


  Slil blir oppsettet på annonsen.


  Vilkår:
  Faktura blir sendt til oppgitt mailadresse, på samme tidspunkt som annonsen godkjennes. Det er satt 10 dager forfall for betaling om ikke annet ar avtalt på forhånd.

  - Feil på tekst og opphavsrett til bilder tar ikke Randofolk.no ansvar for.
  - Det godkjennes ikke annonsebestillinger på ordinære fri eller helligdager, men første ordinære arbeidsdag.
  - Randofolk har anledning til å avvise annonser som inneholder krenkende eller upassende budskap

Kontaktinfo


Informasjon

Dette vises om arrangementet

Klikk for å laste opp, eller slipp bildet her

Ved å trykke på send inn-knappen, godkjenner man vilkårene nevnt på denne siden. Informasjonen må godkjennes av redaksjonen før den publiseres. Dette gjøres på ordinære arbeidsdager.