Står denne turen på din bucketlist?

Fjellene i Vesterålen er noen av de fineste vi har i Norge, der du raskt får god utsikt mot hav, Lofotveggen, fiskebåter og fiskevær. 


Vesterålen Rorbuer


Bucketlist

Det å kunne bo med en gruppe og spise sammen har vi god erfaring med, da opplevelsen blir enda bedre om du deler den med andre. Vi har som regel quiz, enkel innføring i skredfare og andre tiltak som gjør turen ekstra lærerik og morsom. Denne turen står på bucketlista til de fleste

Dato: Torsdag 23. mars - søndag 26. mars og
Torsdag 20. april - søndag 23. april 2023

Vi starter allerede på torsdag etter ankomst med vår første tur, så venter afterski, innkvartering og deilig middag.

Fredag og lørdag spiser vi felles frokost, og smører med matpakke. Vi bruker egen erfaring og lokale guider for å finne best mulig terreng ut fra vær og vind, sikkerhet kommer alltid i forsetet. Etter toppturene blir det afterski og hygge ved brygga utenfor Damperiet restaurant. På kvelden serveres deilig middag. 

Lørdagen avsluttes med en velfortjent fest. Søndag forsøker vi oss på en kortere topptur til fots om været tillater det, eventuelt på ski. Innkvartering i koselige rorbuer hvor vi bor som fiskerne har gjort i hundrevis av år. Grupper kan booke egne rorbuer. 

Hva er inkludert:

Overnatting i autentiske rorbuer med sengetøy/håndklær/utvask, to retters middag hver dag, frokost med nistepakke til lunsj, guider med på alle turer, enkle foredrag om hvordan ferdes i fjellet. 

Hvem passer turen for:

Turen passer for alle som ønsker å oppleve den fantastiske naturen i Vesterålen. Vi starter ofte turene på nivå med havet, og tar høydemeter for hvert skritt. Dette er fellesturer som er tilrettelagt for de fleste nivå. 

Ta med:

Randonee utstyr med hjelm og skredsøker. 

Pris: 5 900,- NOK

Påmelding på mail til: vesteralenrorbuer@gmail.com eller på telefon: 95234229 guidekurs