04-04

May - Jul

Topptur camp Loen Lodge 5 - 7 april


Topptur camp Loen 4 – 7 April

3 dager på ski  – Pris kr 6200,- inkl. overnatting, guide/instruksjon, frokost og middag, Svømmetur i elva & badestamp

Vi bor på Loen Lodge som gir oss stor fleksibilitet til å flytte oss basert på vær- og snøforhold. Vi har fjell rett utenfor døren, men har også muligheten til å besøke Stryn Vinterski. Vi setter opp turene basert på deres ønsker, men drar dit det er best på den gitte dagen basert på snø, vær og skredforhold. På denne turen skal vi nyte fin utsikt og få god skikjøring, men når du er på tur skal du også få tips og triks for at du skal få mer glede av toppturene dine, snø- og skredforhold og ikke minst ha fokus på en bra nedkjøring med riktige veivalg.'''

Vi vil ha fokus på at du skal lære mest mulig basert på hva du kan fra før. Vi vil gjøre vårt ypperste for at du får oppleve fjord og fjell med fantastisk utsikt over Nordfjord. Få oppleve god snø slik at du får en bra skiopplevelse.

Vi bor på et hyggelige Loen Lodge hvor vi får servert tre-retters middag hver dag med kortreiste råvarer så langt det lar seg gjøre for årstiden.

På denne turen vil være maks 6 personer pr guide, så det vil være en hyggelig og sosial langhelg. Dette er helgen for deg som vil på toppturer i Stryn/Loen og samtidig lære, ta en pust i bakken fra en hektisk hverdag, spise godt og ikke minst bli guidet til den beste snøen.

Plan for helgen - Første kveld

Vi møtes på Loen Lodge 19.00 for gjennomgang av helga. Vi spiser en lettere middag kl. 20 før Guidene på turen informerer om de neste dagene og går sammen gjennom vær og skredforhold og velger ut noen alternativer som er bra. Vi pakker tursekken, så vi er klare til avreise neste morgen.

Dag 1 Etter felles frokost i spisestuen ser vi an været og guiden bestemmer seg for dagens turer. Vi begynner med basic skredgjennomgang slik at alle i gruppen er rustet til tur. Mens vi går lærer vi mye om fjellformasjoner, farer, rutevalg, gåteknikker og kameratredning og – kjøring. Vel nede fra tur så fortjener vi en liten afterski på Lodgen før middagen. Middagen blir servert kl. 19.

Dag 2 Etter frokost bestemmer guidene ny tur og prøver å sette sammen et opplegg slik at du for en annerledes tur og utsikt en den første dagen. Men god snø og skikjøring er jo det viktigste. Når vi er på fjellet så skal du også denne dagen lære mer om fjellferdsel og særlig om området du ferdes i.

Forhåpentligvis kan vi nyte en øl i sol på Lodgen - badestamp. Middag kl. 19 og vi samles i stua for litt lørdagsunderholdning utover kvelden.

Dag 3

Frokost og kaffe i spisestuen. Vi pakker sakene ut av rommene våre før vi setter kursen mot fjellet.

Vi setter opp turene litt basert på hva gruppene syns er best denne siste dagen og regner med å være nede igjen til bilen senest kl. 15.00. Vi takker for tre fantastiske dager på tur!

 

 

 04.May 2024 - 04.July 2024

Loen - Stryn

Loen Lodge

+4792694111

fritjofloen@gmail.com