Helly Hansen

Helly Hansen ble grunnlagt i Norge I 1877, og jobbet kontinuerlig med å utvikle profesjonelt utstyr som hjelper folk både å føle seg og holde seg i live. Gjennom innsikt fra å leve og jobbe i verdens tøffeste miljøer, har selskapet utviklet en lang liste nyskapninger, inkludert det første smidige vanntette materialet for over 140 år siden.

Blant selskapets andre gjennombrudd finner vi det første fleecestoffet på 60-tallet, de første tekniske baselagene på 70-tallet, laget med LIFA® Stay Dry-teknologi, det patenterte temperaturregulerende H2Flow™-systemet, og den revolusjonerende lettere og varmere LIFALOFT™-isolasjonen. Som en videreføring av Helly Hansens egne HELLY TECH® vanntette/pistende system, har det tekniske utendørsmerket nylig introdusert den prisvinnende LIFA INFINITY PRO™ – selskapets mest nyskapende og bærekraftige vanntett/pustende teknologi til nå. 

Helly Hansen er en leder innen teknisk seiler- og skiutstyr, og også premium arbeidstøy. Merkets uniformer er brukt og nyter tilliten fra flere enn 55.000 profesjonelle, og kan sees på olympiske utøvere, landslag, og mer enn 200 skisteder og fjellguideoperasjoner globalt. 

Helly Hansen ble etablert i 1877 og har siden den gang utviklet profesjonelle klær som hjelper folk å holde og føle seg i live. Gjennom innsikt og erfaring fra verdens tøffeste klimaer, har selskapet utviklet en lang rekke nyskapende produkter, inkludert det første myke vanntette materialet for mer enn 140 år siden. 

Andre gjennombrudd inkluderer de første fleece-stoffene på 60-tallet, det første tekniske undertøyet på 70-tallet – utviklet med Lifa® Stay Dry-teknologi – og dagens patenterte prisbelønnede H2Flow™ temperaturregulerende system. 

Helly Hansen er ledende innen tekniske klær til seiling og ski, i tillegg til premium arbeidstøy. Det pålitelige skitøyet benyttes av mer enn 55 000 profesjonelle, og kan finnes på olympiske utøvere, landslag og i mer enn 200 skianlegg og fjellturoperatører over hele verden. 

Helly Hansens yttertøy, undertøy, sportsklær og fottøy selges i mer enn 40 land og er svært verdsatt av friluftsliv-entusiaster og profesjonelle over hele verden. For å lære mer om Helly Hansens siste kolleksjoner, besøk www.hellyhansen.com.

(+47) 21 05 02 57