Helly Hansen

Helly Hansen ble grunnlagt i Norge I 1877, og jobbet kontinuerlig med å utvikle profesjonelt utstyr som hjelper folk både å føle seg og holde seg i live. Gjennom innsikt fra å leve og jobbe i verdens tøffeste miljøer, har selskapet utviklet en lang liste nyskapninger, inkludert det første smidige vanntette materialet for over 140 år siden.

Blant selskapets andre gjennombrudd finner vi det første fleecestoffet på 60-tallet, de første tekniske baselagene på 70-tallet, laget med LIFA® Stay Dry-teknologi, det patenterte temperaturregulerende H2Flow™-systemet, og den revolusjonerende lettere og varmere LIFALOFT™-isolasjonen. Som en videreføring av Helly Hansens egne HELLY TECH® vanntette/pistende system, har det tekniske utendørsmerket nylig introdusert den prisvinnende LIFA INFINITY PRO™ – selskapets mest nyskapende og bærekraftige vanntett/pustende teknologi til nå. 

Helly Hansen er en leder innen teknisk seiler- og skiutstyr, og også premium arbeidstøy. Merkets uniformer er brukt og nyter tilliten fra flere enn 55.000 profesjonelle, og kan sees på olympiske utøvere, landslag, og mer enn 200 skisteder og fjellguideoperasjoner globalt. 

Helly Hansen ble etablert i 1877 og har siden den gang utviklet profesjonelle klær som hjelper folk å holde og føle seg i live. Gjennom innsikt og erfaring fra verdens tøffeste klimaer, har selskapet utviklet en lang rekke nyskapende produkter, inkludert det første myke vanntette materialet for mer enn 140 år siden. 

Andre gjennombrudd inkluderer de første fleece-stoffene på 60-tallet, det første tekniske undertøyet på 70-tallet – utviklet med Lifa® Stay Dry-teknologi – og dagens patenterte prisbelønnede H2Flow™ temperaturregulerende system. 

Helly Hansen er ledende innen tekniske klær til seiling og ski, i tillegg til premium arbeidstøy. Det pålitelige skitøyet benyttes av mer enn 55 000 profesjonelle, og kan finnes på olympiske utøvere, landslag og i mer enn 200 skianlegg og fjellturoperatører over hele verden. 

Helly Hansens yttertøy, undertøy, sportsklær og fottøy selges i mer enn 40 land og er svært verdsatt av friluftsliv-entusiaster og profesjonelle over hele verden. For å lære mer om Helly Hansens siste kolleksjoner, besøk www.hellyhansen.com.

(+47) 21 05 02 57


Shop

 • Women’s Odin Backcountry Softshell Bib Pant

  Women’s Odin Backcountry Softshell Bib Pant

  3999,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Dame

  Sesong

  Helårs

  Bekledning

  Bukse
  Odin Backcountry Softshell selebukser til damer er det perfekte valget for topptur. Disse buksene er laget av et lett, 4-veis elastisk stoff, og gir deg maksimal bevegelse under lange oppstigninger og bratte nedfarter. RECCO®-reflektor og justerbare elastiske bukseseler sikrer en behagelig passform, mens lårlomme og D-ring gir sikker oppbevaring og festepunkter. Glidelås i siden slik at du kan regulere temperaturen og enkelt få dem av og på, sammen med snøgamasjer nederst på bena som holder snøen ute mens du cruiser i puddersnøen. For å kunne regulere temperaturen har vi lagt inn mekaniske ventilasjonsglidelåser, slik at du ikke overopphetes og holder deg komfortabel under alle forhold. Gjennomtenkte detaljer som justerbare og forsterkede ben, kile i skrittet som gir bedre bevegelsesfrihet, og formsydde knær for bedre komfort og passform, gjør at disse buksene følger bevegelsene dine. Strategisk plasserte lommer for oppbevaring av alt du trenger underveis. Den perfekte følgesvennen til Odin Backcountry Softshell-jakke, som er laget i samme stoffkombinasjon.

 • Women’s Odin Backcountry Lightweight Hooded Insulator Jacket

  Women’s Odin Backcountry Lightweight Hooded Insulator Jacket

  2999,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Dame

  Sesong

  Helårs

  Bekledning

  Jakke
  Denne 2-lags isolerte jakken til dame er laget for skikjøring i allslags terreng. Lett OCTA fôr og god pusteevne og hurtigtørkende egenskaper er perfekt når du blir varm. For sikkerhets skyld har jakken en glidelåsåpning for rask tilgang til skredsøker. Flere lommer med plass til alt du trenger, og formsydde ermer gir økt bevegelighet. Delvis resirkulert og slitesterk 20D nylon ripstop står imot omgivelsene, og en justerbar hette og PFC-fri DWR-finish holder deg tørr og komfortabel.

 • Verglas Backcountry Ski Shell Jacket Dame

  Verglas Backcountry Ski Shell Jacket Dame

  4299,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Dame

  Sesong

  Vinter

  Bekledning

  Skibekledning
  Vi har designet denne beskyttende og komfortable skalljakken for skikjøring i villmarken og tøffe fjellturer. Vårt pålitelige Helly Tech® Professional 3-lagsystem er vanntett/pustende og vindtett. Stoffet har 2-veis stretch for bevegelsesfrihet. Høy krage med halsbeskyttelse og forlenget ryggparti gir ekstra værbestandighet under skiftende værforhold. Med ventileringsglidelåser kan du slippe ut varme når du jobber på det hardeste. Andre fjellspesifikke funksjoner inkluderer en RECCO®-reflektor, hjelmkompatibel hette, pakkekompatibelt design og flere lommer for oppbevaring av utstyr.

 • Verglas Backcountry Ski Bib Pants Dame

  Verglas Backcountry Ski Bib Pants Dame

  3499,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Dame

  Bekledning

  Skibekledning
  Vi designet disse beskyttende og komfortable skallbuksene for topptur i fjellet. Vårt pålitelige Helly Tech® Professional 3-lagsystem er vanntett/pustende og vindtett for å beskytte deg i skiftende værforhold. Stoffet har 2-veis stretch, en skrittkile og et formsydd snitt for bevegelsesfrihet. Med ventileringsglidelåser på lårene kan du slippe ut varme når du jobber på det hardeste. Selene er justerbare og avtagbare for en tilpasset passform. Andre funksjoner inkluderer en RECCO®-reflektor, forsterkede nederst på bukseben for ulendt terreng og en lårlomme for oppbevaring av utstyr.

 • Lifa® Merino Midweight Crew Base Layer Dame

  Lifa® Merino Midweight Crew Base Layer Dame

  899,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Dame

  Sesong

  Helårs

  Bekledning

  Undertøy
  Det allsidige LIFA® Merino-mannskapet tilpasser seg alle typer kaldt vær. Et unikt 2-i-1-undertøy med 100 % merinoull kombinert med LIFA® Stay Warm Technology i en 2-lags konstruksjon. LIFA® Merino Midweight underlag leverer den pustende varmen til merino ullfibre, pluss de unike fuktighetsregulerende egenskapene til LIFA®-fibrene

 • Lifa® Merino Midweight 2-in-1 Base Layer Pants Dame

  Lifa® Merino Midweight 2-in-1 Base Layer Pants Dame

  849,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Dame

  Sesong

  Helårs

  Bekledning

  Undertøy
  Våre LIFA® Merino Midweight bukser yter i all slags vær, slik at du kan komme deg ut og være ute. Et unikt 2-i-1-undertøy med 100 % merinoull kombinert med LIFA® Stay Warm Technology i en 2-lags konstruksjon. LIFA® Merino MIDWEIGHT har alle de flotte fordelene til merinoullfibre, pluss de unike egenskapene til tekniske LIFA®-fibre. Disse undertøybuksene er tilpasset for optimal bevegelighet uten bulk.

 • Lifaloft™ Full-zip Insulator 3/4 Pants Herre

  Lifaloft™ Full-zip Insulator 3/4 Pants Herre

  1799,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Herre

  Bekledning

  Skibekledning
  Glidelåser i sidene gjør disse supervarme og lette beskårne buksene enkle å bruke over eller under buksene. Inspirert av våre profesjonelle freeride-partnere som trengte å holde seg varme før arrangementene sine - en favoritt blant profesjonelle alpinkjørere. LifaLoft™ holder deg varm uten ekstra volum eller vekt. Glidelåskonstruksjonen gjør disse buksene enkle å ta av og på når temperaturen endres.

 • Touring Socks

  Touring Socks

  399,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Unisex

  Sesong

  Vinter

  Bekledning

  Undertøy
  Disse Touring Socks merinoullsokkene i høy kvalitet er unisex og har et tettsittende design. De gir struktur og demping for utendørs eventyrere og turgåere som ønsker seg ekstra komfort og beskyttelse, uansett terreng.

 • Women's Odin Backcountry Infinity Shell Jacket

  Women's Odin Backcountry Infinity Shell Jacket

  6499,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Dame

  Sesong

  Vinter

  Bekledning

  Skibekledning
  Denne gjennomtenkte 3-lags skalljakken er utviklet for aktiviteter med høy intensitet som toppturer, der pusteevne og fukthåndtering er ekstra viktig. LIFA INFINITY™-teknologi sørger for mer ansvarlig og profesjonell vanntett/pustende ytelse uten ekstra kjemiske behandlinger. Denne slitesterke jakken er utviklet i samarbeid med profesjonelle idrettsutøvere som ønsket skikkelig fritidstøy og er konstruert med en innovativ åpning i fronten som gir tilgang til mellomlaget, skredsøker-selen og praktisk lomme, uten å åpne glidelåsen foran. Små, men smarte detaljer, som glidelås foran som er flyttet til siden og ventilasjon under armene, gjør at denne jakken har ekstra god pusteevne og er behagelig rundt ansiktet. RECCO®-reflektor gjør at du enklere kan søkes opp om nødvendig, mens en brystlomme gjør den kompatibel med en ryggsekk. Åpne nettinglommer på innsiden holder hanskene varme mens du tar skinnene av og på. Kombiner gjerne med Odin Backcountry Infinity-skallbukser til damer.

 • Women's Odin Backcountry Infinity Shell Pants

  Women's Odin Backcountry Infinity Shell Pants

  4999,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Dame

  Sesong

  Helårs

  Bekledning

  Bukse
  Odin Backcountry Infinity Shell bukser til dame gir den ultimate lette og pustende beskyttelsen på skiturer utenfor løypa. Disse buksene er laget av et lett, 4-veis elastisk stoff, og gir deg maksimal bevegelse under lange oppstigninger og bratte nedfarter. Disse lette buksene er perfekte for en dag på ski, og har alt du trenger for en flott dag på tur, som pålitelig 3-lags beskyttelse med vanntett, pustende og mer ansvarlig LIFA INFINITY™-teknologi. Buksene er forseglet og er fullstendig vanntette, og har også en 2-veis glidelås på siden slik at du kan regulere temperaturen og enkelt ta dem av og på. Et belte holder buksene komfortable og sikre, mens lårlommene gir enkel tilgang til det du trenger. Buksa har praktisk D-ring og RECCO®-reflektor. Andre funksjoner er snøgamasjer nederst på bena, forsterket vrist i falden, kilestykker i skrittet for økt bevegelsesfrihet, formsydde knær for bedre passform og komfort, glidelåser for ventilasjon på baksiden av låret – og ikke minst PFC-fri etterbehandling og resirkulerte materialer for en mer bærekraftig tilnærming. Gjør deg klar til å utforske allslags terreng med selvtillit, vel vitende om at disse buksene holder tritt. Bruk dem sammen med Odin Backcountry Infinity skalljakke.

 • Women’s Odin Backcountry Softshell Jacket

  Women’s Odin Backcountry Softshell Jacket

  3299,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Dame

  Sesong

  Helårs

  Bekledning

  Jakke
  Denne softshelljakken til dame er laget for aktiviteter med høy intensitet, som toppturer der pusteevne og fukthåndtering er viktig. Utviklet i samarbeid med profesjonelle skikjørere som ønsket skikkelig fritidstøy. En kombinasjon av 3 stoffer som til sammen gir svært god passform og holdbarhet takket være en kombinasjon av stretch og pusteevne. Åpningen foran gir rask og enkel tilgang til den innvendige lommen i netting som er stor nok til å romme et nødlys. PFC-fri DWR-finish og en justerbar hette gir beskyttelse mot elementene, mens stretchmansjetter gir en utmerket passform med hansker. Denne softshell-jakken har også en dobbel brystlomme som gir enkel tilgang også når du har ryggsekk og RECCO®-reflektor gir enklere søkbarhet.

 • Verglas Backcountry Ski Shell Jacket Herre

  Verglas Backcountry Ski Shell Jacket Herre

  4299,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Herre

  Sesong

  Vinter

  Bekledning

  Skibekledning
  Vi har designet denne beskyttende og komfortable skalljakken for skikjøring og tøffe fjellturer. Vårt pålitelige Helly Tech® Professional 3-lagsystem er vanntett/pustende og vindtett. Stoffet har 2-veis stretch for bevegelsesfrihet. Høy krage med halsbeskyttelse og forlenget ryggparti gir ekstra værbestandighet under skiftende værforhold. Med ventileringsglidelåser kan du slippe ut varme når du jobber på det hardeste. Andre fjellspesifikke funksjoner inkluderer RECCO®-reflektor, en hjelmkompatibel hette, pakkekompatibelt design og flere lommer for oppbevaring av utstyr.

 • Verglas Backcountry Ski Shell Pants Herre

  Verglas Backcountry Ski Shell Pants Herre

  3299,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Herre

  Sesong

  Vinter

  Bekledning

  Skibekledning
  Vi designet disse beskyttende og komfortable skallbuksene for topptur i fjellet. Vårt pålitelige Helly Tech® Professional 3-lags system er vanntett/pustende og vindtett for å beskytte deg i skiftende værforhold. Stoffet har 2-veis stretch, en skrittkile og et formsydd snitt for total bevegelsesfrihet. Med ventileringsglidelåser på baksiden av låret kan du slippe ut varme når du jobber på det hardeste. Både bukseseler og midjebelte er justerbare og avtagbare for en tilpasset passform. Andre funksjoner inkluderer en RECCO®-reflektor, forsterkede nederst på bukseben for ulendt terreng og en lårlomme for oppbevaring av utstyr.

 • Lifa® Merino Midweight Half-zip Base Layer Herre

  Lifa® Merino Midweight Half-zip Base Layer Herre

  999,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Herre

  Sesong

  Helårs

  Bekledning

  Undertøy
  LIFA® Merino Midweight-kolleksjonen er perfekt for alle typer aktiviteter i kaldt vær. Vi kombinerte et lag av 100 % merinoull med vår anerkjente LIFA® fiberteknologi i en 2-lags konstruksjon. Lifa® Merino Midweight leverer den pustende varmen til merino ullfibre, pluss de unike fuktighetsregulerende egenskapene til LIFA®-fibrene.

 • Lifa® Merino Midweight Base Layer Pants Herre

  Lifa® Merino Midweight Base Layer Pants Herre

  849,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Herre

  Sesong

  Helårs

  Bekledning

  Undertøy
  Våre LIFA® Merino Midweight-bukser holder deg varm og tørr under alle typer aktiviteter i kulden, slik at du kan komme deg ut og være ute enda lengre. Vi kombinerte et lag av 100 % merinoull med vår anerkjente LIFA® fiberteknologi i en 2-lags konstruksjon. LIFA® Merino Midweight Crew i 2-i-1-underlagsbukse leverer den pustende varmen til merino ullfibre, pluss de unike fuktighetsregulerende egenskapene til LIFA®-fibrene. Disse undertøysbuksene kommer med kule trykk og er tilpasset for optimal mobilitet uten bulk.

 • Men’s Odin Backcountry Softshell Jacket

  Men’s Odin Backcountry Softshell Jacket

  3599,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Herre

  Sesong

  Helårs

  Bekledning

  Jakke
  Denne skalljakken er laget for aktiviteter med høy intensitet, som toppturer der pusteevne og fukthåndtering er svært viktig. Utviklet i samarbeid med profesjonelle idrettsutøvere som ønsket skikkelig fritidstøy. En kombinasjon av 3 stoffer som til sammen gir svært god passform og holdbarhet takket være en kombinasjon av stretch og pusteevne. Med sikkerhet i tankene gir åpningen foran rask og enkel tilgang til nødsender. PFC-fri DWR-finish og en justerbar hette gir beskyttelse mot elementene, mens stretchmansjetter gir en utmerket passform med hansker. Denne softshell-jakken har også en dobbel brystlomme som gir enkel tilgang også når du har ryggsekk og RECCO®-reflektor gir enklere søkbarhet.

 • Men’s Odin Backcountry Softshell Bib Pants

  Men’s Odin Backcountry Softshell Bib Pants

  3999,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Herre

  Sesong

  Helårs

  Bekledning

  Bukse
  Odin Backcountry Softshell selebukser er det perfekte valget for skiturer utenfor løypene. Disse buksene er laget av et lett, 4-veis elastisk stoff, og gir deg maksimal bevegelse under lange oppstigninger og bratte nedfarter. RECCO®-reflektor gir ekstra trygghet i terrenget. Justerbare elastiske bukseseler sikrer en behagelig passform, mens lårlomme og D-ring gir sikker oppbevaring og festepunkter. Med innlagt glidelås på siden slik at du kan regulere temperaturen og enkelt få dem av og på, sammen med snøgamasjer nederst på bena som holder snøen ute mens du cruiser i puddersnøen. Gjennomtenkte detaljer som justerbare og forsterkede ben, kile i skrittet som gir bedre bevegelsesfrihet, og formsydde knær for bedre komfort og passform, gjør at disse buksene følger bevegelsene dine. Strategisk plasserte lommer for oppbevaring av alt du trenger underveis. Den perfekte følgesvennen til Odin Backcountry Softshell jakke, som er laget av samme type materialer

 • Men’s Odin Backcountry Lightweight Hooded Insulator Jacket

  Men’s Odin Backcountry Lightweight Hooded Insulator Jacket

  2999,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Herre

  Sesong

  Helårs

  Bekledning

  Jakke
  Denne 2-lags isolasjonsjakken er som skapt for de utfordrende turene i fjellet. Lett OCTA fôr og god pusteevne og hurtigtørkende egenskaper er perfekt når du blir varm. For sikkerhets skyld har jakken en glidelåsåpning for rask tilgang til skredsøker. Flere lommer med plass til alt du trenger, og formsydde ermer gir økt bevegelighet. Delvis resirkulert og slitesterk 20D nylon ripstop står imot omgivelsene, og en justerbar hette og PFC-fri DWR-finish holder deg tørr og komfortabel. Bruk den sammen med en jakkene fra vår Odin Backcountry-serie som gir ekstra varme når du tar en pause eller starter på nedfarten.

 • Men's Odin Backcountry Infinity Shell Jacket

  Men's Odin Backcountry Infinity Shell Jacket

  6499,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Herre

  Sesong

  Vinter

  Bekledning

  Jakke
  Denne gjennomtenkte 3-lags skalljakken er utviklet for aktiviteter med høy intensitet som toppturer, der pusteevne og fukthåndtering er ekstra viktig. LIFA INFINITY™-teknologi sørger for mer ansvarlig og profesjonell vanntett/pustende ytelse uten ekstra kjemiske behandlinger. Denne slitesterke jakken er utviklet i samarbeid med profesjonelle idrettsutøvere som ønsket skikkelig fritidstøy og er konstruert med en innovativ åpning i fronten som gir tilgang til mellomlaget, skredsøker-selen og praktisk lomme, uten å åpne glidelåsen foran. Små, men smarte detaljer, som glidelås foran som er flyttet til siden og ventilasjon under armene, gjør at denne jakken har ekstra god pusteevne og er behagelig rundt ansiktet. RECCO®-reflektor gjør at du enklere kan søkes opp om nødvendig, mens en brystlomme gjør den kompatibel med en ryggsekk. Åpne nettinglommer på innsiden holder hanskene varme mens du tar skinnene av og på. Bruk den sammen med Odin Backcountry Infinity skall-bukser.

 • Men's Odin Backcountry Infinity Shell Pants

  Men's Odin Backcountry Infinity Shell Pants

  4990,-

  Helly Hansen

  Se mer

  Bruker

  Herre

  Bekledning

  Bukse
  Odin Backcountry Infinity Shell bukser gir den ultimate lette og pustende beskyttelsen på skiturer utenfor løypa. Buksa er konstruert med vår mest innovative og mer ansvarlige vanntette/pustende teknologi – LIFA INFINITY™. Buksene er konstruert i 3-lag og har RECCO®-reflektor, de er slitesterke og holder deg sikker under alle forhold. De har flere ekstra funksjoner som øker komforten, samtidig som de er ekstra slitesterke. Lårlomme med praktisk D-ring, smart konstruksjon som formsydde knær, gir maksimal bevegelighet når du går på topptur, og en kile i skrittet gir ekstra plass når det trengs. Forsterkninger på falden nederst hindrer rifter, snøgamasjer forhindrer at snø trenger inn og ikke minst – glidelåser på utsiden av lårene gir god ventilasjon og kjøler deg ned i de mest utfordrende stigningene. Ulike lag er en viktig på topptur og disse skallbuksene er konstruert for å stå imot regn, snø og vind.