Hva skal jeg leie?

Når man skal velge toppturski finnes det mye å velge mellom og det kan være vanskelig å vite akkurat hvilke ski som passer deg og dine behov. Ulike toppturski har ulike kvaliteter og det finnes ikke én toppturski som er best i alt. Derfor kan det være en god idé å leie toppturski i stedet for å kjøpe så kan du teste ut ulike varianter før du eventuelt kjøper.


Skrevet av Randoneeutleie.no


Ikke vær redd for å bestille feil, én av våre eksperter endrer enkelt bestillingen din i samråd med deg når du kommer innom for tilpasningstime.

Slik starter du: Finn den skien som passer dine behov. Deretter finner du riktig lengde på ski og størrelse i sko, Viktig å finne riktig balanse mellom lette ski som sparer deg for krefter på vei mot topp og gode kjøreegenskaper som gir maks nytelse på vei ned. Alle skiene til Majesty er av topp kvalitet og tilbyr en rekke ulike kvaliteter. Under finner du en enkel oversikt over kvalitetene til de ulike skiene vi tilbyr slik at du kan finne den skien som passer best til ditt nivå og turen du skal på. 

Viktig at du kommer inn til oss kort tid etter bestilling for å tilpasse sko og ski. Du vil kanskje finne ut at str. du bestilte på sko må justeres eller at en annen type ski vil passe bedre. Når tilpassing er gjort er pakken din klar og reservert kun for deg i leie perioden. Har du vanskelig for å finne ut hva slags utstyr som passer deg best bestiller du kun prøvetime og våre eksperter hjelper deg med å finne riktig utstyr.

Om randonee er nytt for deg og du ikke vet hvilken sko størrelse eller ski du bør ha, bestiller du heller en prøvetime uten å velge produkter. Vi finner riktig støvler og ski når du kommer. På grunn av stor  pågang, er det lurt å komme innom så fort du vet at du skal på tur, slik at vi får reservert riktig ski og støvel til deg. Spesielt rundt høytider er det stor etterspørsel og begrenset med utvalg av størrelser på ski og støvler. Så kom innom så fort du har mulighet.

klikk på bildet for kontakt


Utstyr