https://www.randofolk.no/

Flott beliggende ved majestetiske Hallingskarvet!

Flott beliggende ved majestetiske Hallingskarvet med mulighet for tur i Skarvheimen og Aurlandsdalen! Storestølen ligger ved Fv 50 mellom Hol og Aurland, nord for grensa til Hallingskarvet nasjonalpark, og er et godt utgangspunkt for turer i Skarvheimen. Flott startpunkt for tur til Iungsdalen, Geiteryggen, Finse og Aurlandsdalen. Andre turer som anbefales er tur til Lordehytta og Follarskardsnuten. Tur med historisk sus i dramatisk og vakker natur!


Skrevet av Storestølen Fjellhotell


Storestølen Fjellretreat eies og drives av terapeut Anne Gørild og coach Tore Holtskog.

Fokus er på kortreist mat, gode frilufts-opplevelser der hele mennesket blir ivaretatt! Det holdes en rekke kurs og aktiviteter. Se vår aktivitetskalender for komplett oversikt: https://storestolen.no/aktiviteter/. Vi tilbyr firmaer og grupper skreddersydd opplegg og har god erfaring med å arrangere bryllup og selskaper til grupper på 15 til 70 personer

Vi har bilvei helt frem til døren, og her er et utmerket utgangspunkt for tur i Aurlandsdalen og andre korte eller lengre turer i fjellet. Vi er behjelpelig med turforslag.
Storestølen holder oppe hele året. Ønsker du å ha med arbeidskolleger hit for noen dager med teambuilding eller strategiutviking i vakker natur, ta kontakt med oss på telefon: 320 90 400, så lager vi et opplegg tilpasset deres krav og spesifikasjoner.

LURER DU PÅ NOE?
Kontakt oss
Storestølen Fjellretreat( 1956) er nydelig beliggende midt i Skarvheimen 1013 m.o.h. ved Fv 50 mellom Hol – Aurland.  Fjellstua befinner seg midt mellom Oslo og Bergen ved Hellingskarvet nasjonalpark, og er et utmerket sted å samle gjester fra både øst og vest!BaseCamp