Fubuki

FUBUKI, slik folk kjenner det i dag, ble grunnlagt i Stockholm i slutten av 2018 av to svenske skikjørende studenter, Kalle og Christofer. 


red


Fubuki

Fubuki betyr "snøstorm" på japansk, og skulle du plutselig befinne deg i en - så er Fubuki et sikkert valg.

Kalle og Christofer. 

2018 var imidlertid ikke året tingene opprinnelig startet. Idéen bak selskapet ble dannet to år tidligere da en av de to grunnleggerne kom tilbake fra en 30 dager lang skitur til Niseko, Japan. Blant de mange tingene han hadde blitt forelsket i under turen, var det mest bemerkelsesverdige de oransje gummistøvlene han hadde sett på føttene til den lokale skiheispatruljen. Faktisk fikk hans fascinasjon for disse støvlene, "looken" og funksjonalitet umiddelbart til å begynne å jobbe med hans egen versjon av dem. Senere ble med hans "partner in crime" med på laget, og da tok det ikke lang tid før FUBUKI var et faktum.

Vi vet at du har prøvd minst ett par vinterstøvler før. Prøv å glemme dem for et sekund. Fubuki Niseko 2.0 er noe annet. De er ultralette, på en måte du ikke har sett før - vi spår et lite sjokk første gang du løfter de opp. De er varmere enn noe annet vi har hatt på føttene. De tåler hard bruk. De er sjukt komfy. De er lynraske å ta på, og av. 

Kort sagt, den ultimate vinterstøvelen! Funker til alt fra å lufte hunden, afterski, trugetur eller på vei til kontoret en kald februarmorgen. OBS: Fubuki er små størrelsen, velg en størrelse større enn hva du vanligvis bruker. 

UNISEX

Holder deg varm ned til -30°C
100% vanntett
100% vindtett
Kraftig gummisåle med godt grep
Fortsterket ankelparti
Demping i midtsålen
Støtabsorberende hælUtstyr