Majesty med to nye touringmodeller.

To nye modeller ser dagens lys fra Majesty denne sesongen. Superpatrol og Superpatrol Carbon er på plass i butikkene.


Red.


Majesty Skis

Siden 2007 har Majesty skis vært  lidenskapelig opptatt av å lage ski som kan utvikle skikjøringen vi alle er så glade i. Alle modellene er håndlagde og kvalitetssikret for at du skal kunne bruke skia i mange år, uten å måtte kjøpe nye.

Superpatrol  

93-96 mm midt og 1580 gram i 177 cm, er det nyeste tilskuddet til vår randonee kolleksjon for 2023.Den er designet som et teknisk arbeidsverktøy for skiguider og skipatrulje. Folk som er helt avhengig at skia deres holder i krevende terreng på jobb.

Superpatrol modellen er ekstremt stabil, presis og responsiv. De er utstyrt med flat tail, camber,rocker i tupp, semi cap konstruksjon, Paulownia trekjerne, fibergalss og COT teknologi (cut-off-tail). Slik at du kan bruke en litt kortere ski enn normalt for deg, med en stiv bakski, men like lang fremski som du ellers ville brukt.

Superpatrol  Carbon

93-96 mm midt og 1450 gram i 177 cm,  er det nyeste tilskuddet til vår randonee kolleksjon for 2023.Den er designet som et teknisk arbeidsverktøy for skiguider og skipatrulje. Folk som er helt avhengig at skia deres holder i krevende terreng på jobb.

Superpatrol modellen er ekstremt stabil, presis og responsiv. De er utstyrt med flat tail, camber, rocker i tupp, semi cap konstruksjon, Paulownia trekjerne, full Carbon layup og carbon-aramid fibre og COT teknologi (cut-off-tail). Slik at du kan bruke en litt kortere ski enn normalt for deg, med en stiv bakski, men like lang fremski som du ellers ville brukt.


Majesty touring rangeUtstyr