Majesty Supertour til superpris!

Majesty Supertour til superpris!

Lav sol er lav pris  -  kun for Randofolk-venner.


Team Randofolk


Intet nytt at Majesty skis Norge er vår partner, men vi har nå forhandlet frem en svært god deal til våre medlemmer som en fordel for at dere følger Randofolk.

Begrenset antall - 20 sett

kr 7 990.-

Supertour sett med bindinger og feller ferdig tilpasset.
Rabatten trekkes fra i nettbutikken og frakt er inkl.

Ordinær pris er 12 999.-

Så her er det førstemann til mølla.

Bruk koden: "randofolk" når du handler.
Klikk på bilde under for butikk.

Her er litt om skien

Majesty Supertour sett er en allsidig toppturpakke som kommer ferdig montert og med fellene ferdig tilpasset. Bindingen er også lett å flytte på, slik at den vil passe en rekke skostørrelser.

Vårt nyeste tilskudd til toppturserien vår er ekstremt allsidig, solid og lett, men viktigst av alt er at dette settet gjør topptur enda mer tilgjengelig. Dette settet kan brukes både i og utenfor løypa, og kan sterkt anbefales for de som ønsker en ski som presterer sterkt på alle fronter.


Klikk her for kjøp

Poppel og Ask

Supertour har samme profil som vår prisvinnende Superwolf, men er bygget med Poppel og Ask i kjernen istedenfor det ultra lette Paulownia treverket, og er således godt egnet til å brukes i alpinanlegg også. Supertour settene har forskjellige fargekoder for de respektive skilengdene. 

Litt om bindingen

ATK/Majesty Crest 10 bindingene fra ATK er perfekte for deg som ønsker en binding med lav vekt, justeringsmuligheter på bakhuset og en binding som passer hjemme på de fleste forhold og underlag.
Bindingene er på tross av den lave vekten meget kjøresterke og solide i konstruksjonen.

I gåmodus har bakhuset to nivåer for hælløfter for å forenkle gåing i motbakkene og fremhuset er enklere å tråkke inn i en tidligere med Easy Entry System®, selv om du måtte ha slitte såler på støvlene.Så litt randoinspirasjonUtstyr