Mammut Barryvox S Package

Mammut Barryvox S Package

Barryvox® S Package fra Mammut er en skredpakke med søker, teleskopspade og søkestang. Pakken inneholder en Barryvox® S skredsøker som er en sender/mottaker med en kombinasjon av digital og analog antenne med en digital rekkevidde på 70meter. 


Fjellsport.no


Innhold

Søkestang 240cm, aluminium
Alugator Ride spade med blad i hardt anodisert aluminium 
BarryvoxS digital-analog 3-antenne søker
Rekkevidde: 70m
Vekt søkestang: 245g
Vekt spade: 740g 

Søkeren scorer høyt takket være at den er enkel i bruk og gir klare instrukser underveis. Søkestangen på 240cm i aluminium har lav vekt og er enkel i bruk selv med hansker eller votter på. Volumet på pakningen er redusert til minimum med den kompakte Alugator Ride skredspade med et blad i hardt anodisert aluminium. 

Søkeren

S versjonen av den nye Barryvox skredsøkeren fra Mammut er arvtageren etter den legendariske Pulse skredsøkeren som har vært flaggskipet deres i mange år. Med sine tre antenner og digitale søkeområde på 70 meter og analoge på opp til 100 meter får du en sender/mottaker som raskt dekker over store områder når du behøver det. 

Barryvox S har alle de samme egenskapene som sin lillebror i Barryvox serien. Skjermen er litt større med sine 2.2" men søkeren vil for mange se lik ut ved første øyekast. Selv om Barryvox S er den mest avanserte søkeren til Mammut, er den absolutt like godt tilpasset de ikke mest avanserte brukerne. Smart Search Funksjonen guider brukeren med dynamiske ikoner gjennom hele søkeprosessen, og hjelper med å gjøre prosessen enklere og raskere fra start til slutt.

Auto Guide funksjonen, som man i tillegg bare finner på Barryvox S modellen opererer i bakgrunnen og forhindrer forstyrrelser i signalet og vil hjelpe med å gjøre søket mer sømløst. Barryvox S kan i tillegg operere med Litium batterier som er foretrukket av mange da de ofte kan ha en bedre levetid i minusgrader. Om batteriene skulle bli skadet vil de heller ikke lekke ut batterisyre som kan skade enheten.

Enheten sender på den standardiserte frekvensen 457 kHz så den er selvfølgelig kompatibel med andre enheter på markedet, også fra andre merker. 3 utskiftbare AAA batterier gjør det enkelt å ha med reservebatterier i bakhånd og det opplyste 2,2" displayet vil gjøre lesingen enklere i mørket eller under flombelysning. Det vil dessuten og hjelpe veldig om du har polariserte solbriller eller goggles på deg.

I en eventuell søkefase vil lydsignaler hjelpe deg så du kan bruke øynene der du behøver dem mest. Du vil enkelt få beskjed om å snu rundt 180° grader om du beveger deg i feil retning og i displayet vil du i tillegg til å få beskjed om søkeren finner flere enn en begravd person kunne lese av retning og eventuelt dybde under snøen om du har digital kontakt med en annen søker.Utstyr