SALOMON S/LAB SHIFT TOPPTURBINDINGER

SALOMON S/LAB SHIFT TOPPTURBINDINGER

Salomon S/LAB Shift 10 MNC er frikjøringsfolkets våte drøm. Her får du en gåvennlig techbinding til oppturen, og en kraftig alpinbinding til nedturen, bakt sammen til en og samme binding. Nå er det bare å dra på ut i fjellet!


Braasport I Foto: Switc BackTravel


Salomon S/LAB Shift MNC er en vanvittig stor nyhet for frikjøringsorienterte toppturfolk. Dette er skiverdens svar på transformersfiguren. S/LAB Shift MNC fungerer som en techbinding når du går oppover, og som en vanlig alpinbinding når du skal kjøre ned.

Du kan altså gå relativt lett mot toppen, og kjøre ordentlig hardt på vei nedover, uten å bekymre deg for at bindingen skal løse ut for tidlig. I tillegg får du kontant og god kraftoverføring, som gir bedre skifølelse, og bedre kontroll.

S/LAB Shift MNC passer de fleste kraftige toppturstøvlene på markedet. Unntaket er Dynafit Hoji Pro Tour og TLT7, samt støvler med kort utstikk foran og bak. (Eks: Scarpa F1, Dynafit Speedfit).

S/LAB Shift 10 MNC passer perfekt for lettere kjørere som ikke trenger DIN 13 binding. 

Skal du ta en dag i heisanlegg, hvor du ikke skal gå oppover, har du også mulighet til å bruke alpinstøvler uten techinserts.Vekt: 875 gram per binding
Skistoppere: 90 mm, 100 mm, 110 mm og 120 mm
Uløserverdi, DIN: 4 - 10Utstyr